Beursvloer 2016

Op donderdag 21 april werd voor de derde keer de beursvloer gehouden in theater De Storm. Uit het Achterhoek Nieuws:20160421-DHF_5838

Zeventien matches op beursvloer, nog dertien in behandeling!

WINTERSWIJK – Even na vieren is het al een gezellige drukte in de foyer van De Storm, waar de Beursvloer van de Winterswijkse Uitdaging plaatsvindt. En ook al snel klinkt de gong door de hal, ten teken dat een match tussen een instelling, vereniging of stichting en een ondernemer wordt bezegeld.

Zo waren er drie actieve dames, ouders van leerlingen van De Vlier, die een dubbele match scoorden. Enthousiast vertellen ze: “We hebben veel leuke plannen voor het openbare deel van het terrein bij de nieuwe school. Wijco Groen levert ons vijf picknicktafels, waarvan ééntje geschikt voor rolstoelers. En Onno Bruins Bosbouw en Agroservice gaat met boomstammen iets leuks doen, om spelmogelijkheden te integreren in de groene omgeving van de nieuwe school.” Enthousiast gaan de dames verder op zoek naar mogelijkheden. “Want er moet nog heel veel geregeld worden: we zoeken nog iemand die graszoden kan leveren en leggen, en iemand die van al aanwezig materiaal een theaterbank kan realiseren. En we willen graag nog zo’n bankje om een boom, en een mooi speeltoestel voor de wat oudere leerlingen van de school. En alles wordt niet alleen door de school gebruikt, maar kan ook door de buurt worden gebruikt, hoor!”

20160421-DHF_5755FC Trias heeft een match met Gebbink Media, voor het maken van een mooi promofilmpje ter ondersteuning van de hun aanvraag voor Coöperatiefonds, en als tegenprestatie biedt de club Gebbink Media ruimte voor een reclamebord. FC Winterswijk vond vrijwilligers, en zo waren er nog meer matches. Volgens de Winterswijkse Uitdaging vertegenwoordigt het totaal aan gerealiseerde matches een bedrag van zo’n € 20.000.

 

 

Op dit moment gevraagd en aangeboden

Categorie
Status
Type
Sorteer op
TITELDATUMSTATUS
AANBOD 1 jaar gratis reclame!09-12-2016
Type:
Aanbod
Categorie:
Beursvloer
open