Nieuwe secretaris

, 21 december 2017

Tineke Zomer (links) en Marloes Droppers.

Na 4 jaar heeft Tineke Zomer afscheid genomen als secretaris. Sinds de oprichting was Tineke secretaris en bestuurslid van de Uitdaging. Omdat het lijsttrekkerschap voor GroenLinks de komende maanden veel tijd gaat vergen, heeft Tineke besloten haar functie als secretaris neer te leggen. Gelukkig laat Tineke ons niet met lege handen achter. Deze week heeft ze het stokje overgedragen aan Marloes Droppers.

Tineke: “Het is mooi om te ervaren dat mede door het Vrijwilligerspunt en de prachtige centrale plek in Winterswijk de Uitdaging een bekend begrip is geworden onder de Winterswijkse bevolking en ondernemers. Maatschappelijke betrokkenheid kom je in Winterswijk overal tegen, zowel bij bedrijven, maatschappelijke organisaties als bij individuele burgers. Elkaar helpen met kennis, helpende handen en materialen is al vaak een vanzelfsprekendheid. Goed dat de Winterswijkse Uitdaging daarin een centrale rol kan vervullen en dat we als Uitdaging sneller worden gevonden.

Ik hoop en verwacht dat het gebouw Wuh samen met het Vrijwilligerspunt en andere maatschappelijke organisaties een markante rol in Winterswijk zal blijven vervullen. Mijn opvolgster Marloes Droppers wacht een mooie uitdaging om hier samen met de andere bestuursleden een positieve bijdrage aan te leveren.”

Nieuwsgierig naar haar opvolgster? We stellen haar binnenkort aan je voor!