Open huis Wuh op 23 februari

, , 09 februari 2018

Steeds meer verenigingen, organisaties en burgerinitiatieven hebben een plek gevonden bij onze nieuwe locatie aan de Torenstraat 9 (voormalige SNS-bank). Hoogste tijd om iedereen te laten kennismaken met Wuh, de Winterswijkse Uitdaging, het Vrijwilligerspunt en alle anderen. Op donderdag 22 februari is er een bijeenkomst voor genodigden. Rond 16.30 uur zullen Ilse Saris en Wim Aalderink namens de gemeente Winterswijk de openingshandeling verrichten. Na de opening hebben we 2 brainstormsessies onder de noemer Een avond voor Winterswijk.

Open huis voor alle Winterswijkers

Vrijdag 23 februari is er een inloopmiddag voor alle Winterswijkers. Tussen van 16.00 en 19.00 uur is iedereen van harte welkom! Met welke organisaties kun je zoal kennismaken? Behalve de Winterswijkse Uitdaging en het Vrijwilligerspunt zijn dat:

Wuh: Winterswijk Uw huis

Wuh staat voor Winterswijk(ers) Uw huis oftewel een plek waar alle Winterswijkers en maatschappelijke organisaties terechtkunnen. Dus niet alleen stichtingen en verenigingen maar ook burgers met initiatieven die vanuit WUh activiteiten willen ontplooien. Er is een mooie grote centrale hal en er zijn flexplekken, vergaderplekken maar ook kantoren die gebruikt kunnen worden. Wil je weten wanneer je bij ons terechtkunt? Kijk op https://wijwinterswijk.nl/vrijwilligerspunt/agenda/ en reserveer via wuhreserveren@vpwinterswijk.nl.

Heb je vragen of wil je meer info? Loop gerust eens binnen en vraag naar Ria Bussink of Harrie Garritsen. Dat kan op maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@winterswijkseuitdaging.nl of bellen: 0543-20 00 26.

Graag tot ziens op vrijdag 23 februari!